Tips & tricks
Tycker du som vi, att det är svårt att komma på vad man ska äta till middag vecka ut och vecka in? Att inspirationen liksom inte vill samarbeta när man ska skriva den där inköpslistan? Vi har lösningen! Planera veckomenyn och matbudgeten med våra smarta slutsidor och spara på både pengar och miljö! Häng på så berättar vi hur!

Måltidsplanera med oss och spara på både pengar och miljö!

Tycker du som vi, att det är svårt att komma på vad man ska äta till middag vecka ut och vecka in? Att inspirationen liksom inte vill samarbeta när man ska skriva den där inköpslistan? Vi har lösningen! Planera veckomenyn och matbudgeten med våra smarta slutsidor och spara på både pengar och miljö! Häng på så berättar vi hur!

#Freebies #PlaneringSamma visa varje vecka... Hur är det ens möjligt att det kan vara så svårt att komma på vad man ska äta till middag? Att man dessutom glömmer bort vad man handlat för matvaror föregående vecka och upptäcker det för sent, gör att man alldeles för ofta får slänga mat. Inte bra alls, varken för miljön eller plånboken!

Men varför har inspirationen en tendens att springa iväg och gömma sig så fort man ska skriva den där inköpslistan? Då blir det ju falukorv och snabbmakaroner som hamnar på listan IGEN...Tänk vilken tur då att vi har lösningen på detta problem!

Vår smarta slutsida Meal Planner hjälper dig att komma ihåg rätter som blivit lyckade, uppskattade och omtyckta. Skriv ner dem i biblioteket längst till höger, och placera sen ut dem till hela NIO veckors menyer!

Detta ger dig en klar översikt över alla måltider de kommande veckorna och du kan dessutom se till att kosten blir varierad. Kanske får även nåt nytt, spännande recept plats lite då och då? Testa Meal Planner och du kommer inse att den är en riktig life saver!

Du vet väl att du också kan använda Meal Planner i kombination med våra budget-slutsidor? Skriv upp din förväntade budget för matinköpen varje månad, och sen, i slutet av månaden, skriver du hur mycket pengar du faktiskt gjorde av med. Detta kommer hjälpa dig att få koll på din ekonomi, och kanske ger det dig en riktig ögonöppnare och gör att du inser att det går att planera smartare och bara köpa det du verkligen behöver för att i sin tur kunna spara mer pengar.

Ju oftare du använder dessa slutsidor, desto bättre koll kommer du få på hur mycket mat du behöver köpa, vilka varor som behövs och hur mycket du gör av med. När du placerar ut maträtter i din Meal Planner kan du samtidigt försöka beräkna exakt hur mycket av varje vara du ska köpa. På så sätt sparar du både pengar och minskar matsvinnet. Win, win!

Låt 2021 bli året då du slår två flugor i en smäll genom att både äta bra och varierad kost, SAMTIDIGT som du sparar pengar OCH miljö! Huuur bra!

Här kan du ladda ner en gratis Meal Planner!

Vill du ha mer inspiration? Här kan du läsa om hur du gör din alldeles egna receptbok av en Mixbok™ och hur du använder den med våra finfina tillbehör sticky notes, Stuck on You.

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - Juli 2024

Ljuva juli är här, och självklart ska det synas även i din almanacka. Planera juli, sommaren somrigaste månad med oss!

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Omdömen på Trustpilot