start / Tips & Tricks / Rädda veckans alla middagar med din Mixbok™ & smarta Sticky Notes

Rädda veckans alla middagar med din Mixbok™ & smarta Sticky Notes

Tillsammans med våra briljanta tillbehör sticky notes, Stuck on You och en Mixbok™ full av klockrena slutsidor kommer middagsplaneringen att gå enklare än någonsin. Här berättar vi hur dessa hjältar kommer underlätta ditt vardagsliv och varför det från och med nu blir enklare än någonsin att äta gott, hälsosamt och varierat. Häng med!

#Freebies #PlaneringÄr du en person som, när du sitter och gör nåt helt annat, kommer på att mjölken är slut hemma eller att det där mailet måste skickas idag? Eller är du en som alltid har en liten kom-ihåg-lapp nära till hands? Älskar du att skriva små kärleksmeddelanden och sätta upp på spegeln hemma, på kollegans skrivbord eller i klasskamratens kurslitteratur?


Oavsett om du känner igen dig i nåt av detta, eller om du helt enkelt bara ÄLSKAR allt som har med lappar och listor att göra så tror vi att du kommer tokgilla vår produkt sticky notes Stuck on You! Dessa smarta små block med klisterlappar kan du smidigt sätta fast i spiralen på din almanacka eller Mixbok™, och dessutom finns de i två supersnygga olika färgställningar. Hur bra är det inte att alltid ha med sig ett helt gäng lappar var du än går och som finns nära till hands närhelst du behöver dem!

JAG VILLHÖVER STICKY NOTES, STUCK ON YOUOch apropå Mixbok™ så är en supersmart idé är att designa en helt egen sådan som en personlig receptbok! Börja med att fylla den med vår briljanta slutsida Meal Planner som du kan skapa ett litet middagsbibliotek med, av dina och familjens absoluta favoriträtter. Dessa portionerar du sedan ut till middagar för hela nio(!) veckor framåt. Välj själv om du bara vill samla på de rätter som går att laga på max 30 minuter, svensk husmanskost eller varför inte asiatisk mat? Kör på det som passar dig och din familj bäst!


Lägg därefter till linjerade eller blanka sidor där du kan skriva ner fullständiga recept med ingredienser och instruktioner, och kanske till och med recensioner för respektive maträtt från hela familjen. Om du dessutom är en som älskar listor kan du som grädden på moset avsluta din Mixbok™ med slutsidan Make a List. Och VOILÀ – där har du en komplett och superpersonlig receptbok/familjemiddagsbok/måltidsplanerare – ja, välj själv vad du vill kalla den. Glöm småhandlande i mataffärer och mackor till middag, för nu är du mer än väl förberedd!

JAG VILL DESIGNA MIN EGNA MIXBOK™Det klockrena är att du kan använda din egendesignade Mixbok™ tillsammans med dina sticky notes. När du t.ex. skriver ner veckans matsedel kan du samtidigt ta fram dina små färgglada klisterlappar och skriva upp vad som behöver handlas. En liten, smidig inköpslista helt enkelt. Två flugor i en smäll!


Om du, precis som vi, inte lyckats förstå varför klisterlappar ofta böjer sig uppåt och sticker upp när du sätter fast dem nånstans, eller varför blocket envisas med att inte ligga platt, så har vi äntligen hittat svaret. Vår kollega Karin berättade att om man drar av klisterlappen i sidled istället för underifrån och upp, så kommer både lappen och blocket att hålla sig platt längre. Smart va!


Här nedanför kan du nu ladda ner en gratis Meal Planner för att prova på hur den funkar. Vi älskar den och tycker den är så smidig att använda. Planering förenklar ju liksom hela vardagslivet! Och att veta i god tid vad man ska äta till middag hela veckan ger en helt ny nivå av sinnesfrid.

Alla olika slutsidor hittar du i steg 6 när du designar en Personlig Almanacka™ eller i steg 2 när du designar en Mixbok™.

Ladda ner en gratis Meal Planner här!

Vår blogg: Tips & Tricks

DIY: Höstig ljuslykta - Freebie

Pimpa ditt skrivbord med vårt mysiga höstpyssel – ett träd som du klipper ut och sätter fast på en ljusslykta, och som sedan ger en mysig skugga på väggen.

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Experten tipsar: Så styr du upp din ekonomi

Stina är vår skickliga ekonomichef som älskar allt som har med siffror, statistik & Excel att göra. Här ger hon dig sina bästa tips gällande ekonomi och sparande!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.