start / Tips & Tricks / Organisera din arbetsplats - Skrivbordsinspiration

Organisera din arbetsplats - Skrivbordsinspiration

Fantastiska Kristin (@StudyDiaryofaMedStudent), visar oss sin arbetsplats och ger oss sina bästa tips för hur du kan organisera ditt skrivbord på ett inspirerande sätt.

#Inspiration #OrganisationAtt organisera ditt skrivbord eller din arbetsplats så att den ger dig den inspiration du behöver till att sitta ner och få massa saker gjort är viktigare än man kanske kan tro. Detta gäller inte minst när du studerar, eftersom skrivbordet är den plats du kommer befinna dig på varje dag, hängandes över tjocka kurslitteraturer.

Men vad är egentligen viktigt att tänka på när man ska fixa iordning en plats för studier och jobb? Vad behöver man?


Vår vän Kristin (@StudyDiaryofaMedStudent) delar med sig av sina tankar och visar oss sin fantastiska studieplats.


- Det viktigaste jag har på mitt skrivbord är nog ändå min almanacka eftersom jag använder den i princip hela tiden. Jag älskar att dekorera och använda den som en dagbok, samt som en bok jag fyller med en massa härliga minnen.

Några fantastiska pennor att använda till att skriva med i din Personliga Almanacka™ är Stabilo Point 88 Mini som kommer i många olika färger, och Pilot’s FriXion pennorna - som även går att sudda!


- Att ha almanackan och mina anteckningsböcker nära till hands är superviktigt för mig, eftersom jag använder de hela tiden. För mig är det även viktigt att de är fina, och därför ser jag till att pimpa och dekorera dem med jämna mellanrum.


Som medicinstudent (och nu läkarstudent!) vet Kristin väldigt väl hur viktigt det är hela tiden fylla på med vätska.

- Jag har alltid ett glas vatten ståendes på mitt bord, så att jag inte glömmer bort att dricka. Och om du tittat ordentligt på bilderna så ser du att snacksen är minst lika viktiga ;)

Något väldigt härligt med Kristins skrivbord är att hon satt upp ett gäng inspirerande citat runt omkring sig.

- Jag älskar att dekorera min plats med vykort och posters som har motiverande citat, säger hon. Ibland flyttar hon runt eller byter ut dem för att hela tiden ha ord som inspirerar inför varje dags studier och arbete.

Kika in på Kristins fantastiska konto på Instagram & säg hej: @StudyDiaryofaMedStudent

Klicka här för att designa din Personliga Almanacka™!


Vår blogg: Tips & Tricks

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Maj är månaden för Mental Health Awareness och det vill vi ta vara på genom att samla alla våra resurser kring ämnet i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och du, glöm inte att ladda ner alla våra freebies som finns i de olika artiklarna!

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.