Tips & tricks

start / Tips & Tricks / Personlig almanacka för 2023

Vilken almanacka för 2023 passar dig bäst? Personifiera en systemkalender som du sätter in i en snygg ringpärm, eller designa en skräddarsydd personlig almanacka. Läs mer om våra kalendrar för 2023 här!

Personlig almanacka för 2023

Vilken almanacka för 2023 passar dig bäst? Personifiera en systemkalender som du sätter in i en snygg ringpärm, eller designa en skräddarsydd personlig almanacka. Läs mer om våra kalendrar för 2023 här!

#Planering #InspirationTänk dig en almanacka som är specialanpassad att funka för dina behov och din livsstil. En helt personlig kalender som ser ut som du vill, bara innehåller sidor du själv valt, och med veckor som du kan designa och skräddarsy precis som du vill ha dem.


Tänk dig att du kan tömma alla tusen saker du håller i huvudet och få ner det på papper. Du får känslan av lätthet och kontroll, och en tydlig översikt på vad som händer under veckan. Med en personlig kalender för 2023 får du stenkoll på dina möten, måsten och aktiviteter, och kan planera och disponera över din tid på allra bästa sätt.

GÖR EN ALMANACKA FÖR 2023


Vilken almanacka väljer du för 2023?


PERSONLIG ALMANACKA
En personlig almanacka skräddarsyr du efter dina behov och designar den till att passa ditt liv. Välj omslagsbild, startmånad, layout och lägg till personliga datum. Skriv ditt namn på framsidan och välj de temasidor som stämmer överens med dina intressen och vardagsbehov. Vips så har du en helt unik almanacka att planera och strukturera ditt liv i!

DESIGNA EN PERSONLIG ALMANACKAPERSONLIG SYSTEMKALENDER
Precis lika personlig som en almanacka, men skillnaden är att den här godingen består av två olika delar som du själv sätter ihop; en skräddarsydd inlaga och en ringpärm du sätter inlagan i. Ringpärmen kan du använda år efter år och endast köpa ny inlaga – snacka smidigt och miljövänligt! Dessutom passar systemkalendern perfekt för dig som gillar flexibilitet; du kan nämligen ta ut och flytta sidor dit du tycker de passar bäst, och plocka ut sektioner du redan använt. Kan det ens bli mer personligt än såhär?

SKAPA EN SYSTEMKALENDER


Vill du få hjälp att strukturera upp vardagspusslet för hela familjen? Läs våra 4 smarta tips här och beställ en väggalmanacka här!

Vår blogg: Tips & Tricks

Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Plan with me - December 2023

Snön knarrar under fötterna och doften av lussekatter fyller luften. December är här - Planera årets mysigaste månad med oss!

Köpa julklapp till nån som redan har allt?

Vad ger man i julklapp till den som redan har allt? Mer tid i form av en personlig kalender såklart! Designa presenten själv eller klicka hem ett presentkort.

Omdömen på Trustpilot