Tips & tricks
Vilken almanacka för 2024 passar dig bäst? Personifiera en systemkalender som du sätter in i en snygg ringpärm, eller designa en skräddarsydd personlig almanacka. Läs mer om våra kalendrar för 2024 här!

Personlig almanacka för 2023

Vilken almanacka för 2024 passar dig bäst? Personifiera en systemkalender som du sätter in i en snygg ringpärm, eller designa en skräddarsydd personlig almanacka. Läs mer om våra kalendrar för 2024 här!

#Planering #InspirationTänk dig en almanacka som är specialanpassad att funka för dina behov och din livsstil. En helt personlig kalender som ser ut som du vill, bara innehåller sidor du själv valt, och med veckor som du kan designa och skräddarsy precis som du vill ha dem.


Tänk dig att du kan tömma alla tusen saker du håller i huvudet och få ner det på papper. Du får känslan av lätthet och kontroll, och en tydlig översikt på vad som händer under veckan. Med en personlig kalender för 2024 får du stenkoll på dina möten, måsten och aktiviteter, och kan planera och disponera över din tid på allra bästa sätt.

GÖR EN ALMANACKA FÖR 2024


Vilken almanacka väljer du för 2024?


PERSONLIG ALMANACKA
En personlig almanacka skräddarsyr du efter dina behov och designar den till att passa ditt liv. Välj omslagsbild, startmånad, layout och lägg till personliga datum. Skriv ditt namn på framsidan och välj de temasidor som stämmer överens med dina intressen och vardagsbehov. Vips så har du en helt unik almanacka att planera och strukturera ditt liv i!

DESIGNA EN PERSONLIG ALMANACKAPERSONLIG SYSTEMKALENDER
Precis lika personlig som en almanacka, men skillnaden är att den här godingen består av två olika delar som du själv sätter ihop; en skräddarsydd inlaga och en ringpärm du sätter inlagan i. Ringpärmen kan du använda år efter år och endast köpa ny inlaga – snacka smidigt och miljövänligt! Dessutom passar systemkalendern perfekt för dig som gillar flexibilitet; du kan nämligen ta ut och flytta sidor dit du tycker de passar bäst, och plocka ut sektioner du redan använt. Kan det ens bli mer personligt än såhär?

SKAPA EN SYSTEMKALENDER


Vill du få hjälp att strukturera upp vardagspusslet för hela familjen? Läs våra 4 smarta tips här och beställ en väggalmanacka här!

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - Juli 2024

Ljuva juli är här, och självklart ska det synas även i din almanacka. Planera juli, sommaren somrigaste månad med oss!

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Omdömen på Trustpilot