start / Tips & Tricks / Sommarens Bucket List - Freebie

Sommarens Bucket List - Freebie

Gör dig redo för sommarens alla härliga aktiviteter genom att ladda ner och skriva ut vår Summer Bucket List. Låt oss göra sommaren 2021 till den bästa hittills!

#FreebiesVintern har varit lång, mörk och kall, och äntligen kan vi välkomna sommaren med öppna armar. Som vi längtat!


Med 2021 års upplaga av vår Summer Bucket List ger vi dig tips på ett gäng roliga aktiviteter du kan hitta på med vänner och familj. Skriv ut listan och sätt in den i din almanacka eller på kylskåpet så att du blir påmind om allt skoj som finns att göra!


Nu hoppas vi att du får njuta ordentligt av en underbar sommar, innehållandes massa nya, härliga minnen!

LADDA NER SUMMER BUCKET LIST HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Semester-kit för hjärnan

Semester och sommarlov behöver inte betyda att kolan segar ihop helt och hållet. Ladda ner vårt underhållnings-kit och håll hjärnan i trim under sommaren! 🧠

4 veckors aktivitetskit för barnens sommarlov

Sommaren har äntligen kommit, och med det också barnens sommarlov! Har du svårt att få ihop pusslet med jobb och fritids eller barnomsorg? Kanske vi kan hjälpa! Här får du ett gediget 4-veckorspaket med aktiviteter, uppdrag, pyssel och freebies som kan hålla barnen sysselsatta en stund medan du klockar timmar. Fortsätt läsa och börja ladda ner uppdragen här nedan!

Så gör du en bullet journal i din Mixbok™ - stor bildguide

Bullet journaling har den senaste tiden blivit ett populärt sätt att planera och organisera sin vardag på ett kreativt sätt. I den här guiden visar vi dig, med hjälp av Julia Strycek (@somekindwords_), steg för steg hur du enkelt kan skapa din egen bullet journal i en Mixbok™.

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.