start / Tips & Tricks / Spring Bucket List 2022

Nu är den äntligen här, våren! Och med den kommer även Spring Bucket List 2022 – ladda ner den idag och börja planera för årets bästa säsong!

Spring Bucket List 2022

Nu är den äntligen här, våren! Och med den kommer även Spring Bucket List 2022 – ladda ner den idag och börja planera för årets bästa säsong!

#Freebiesgratis spring bucket listVåren är här och det innebär såklart en ny Spring Bucket List! Detta år har vi lämnat raderna tomma för att du ska få utrymme att skriva ner allt det som du vill hitta på - ensam, eller med din familj och dina vänner. Kanske ta en löprunda i solen, testa en ny glass, anordna en picknick eller slå ett personligt rekord i antal kaffekoppar på altanen.

LADDA NER SPRING BUCKET LIST 2022


gratis spring bucket list


Tips: Använd Spring Bucket List tillsammans med din almanacka så att allt det roliga du vill göra också planeras in och faktiskt blir av.

Låt oss ta vara på våren och njuta av allt den har att erbjuda!

Vår blogg: Tips & Tricks

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Spara dina minnen i en Mixbok

Livet är fullt av viktiga milstolpar. Ändå är det ofta stunderna däremellan som verkar utgöra livet. Spara ögonblicken i din Mixbok med våra 4 idéer!

Sommarfreebies

Ladda ner fem härliga målarbilder för att sysselsätta stora och små, och gnugga geniknölarna med våra roliga emoji-rebusar!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.