start / Tips & Tricks / Få koll på din ekonomi med oss - FREEBIE

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för årets fattigaste månad. Här ger vi dig våra bästa tips och verktyg så att januari istället blir månaden då du får stenkoll på din budget. Kika på våra budgetsidor och spararsidor att lägga till din almanacka eller Mixbok™ så får du koll på ekonomin under 2021!

Få koll på din ekonomi med oss - FREEBIE

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för årets fattigaste månad. Här ger vi dig våra bästa tips och verktyg så att januari istället blir månaden då du får stenkoll på din budget. Kika på våra budgetsidor och spararsidor att lägga till din almanacka eller Mixbok™ så får du koll på ekonomin under 2021!

#Freebies #Planering #InspirationVi är mitt inne i vad som brukar kallas årets fattigaste månad. En speciell jul är förbi, klapparna är öppnade och julmaten ligger i magen. Men med ett nytt år framför oss är det dags att fästa blicken på framtiden och istället se till att januari blir månaden då du får stenkoll på din ekonomi. Här ger vi dig tips och verktyg för att på ett roligt sätt komma igång med sparandet och budgeteringen. Nu kööör vi!

För att lägga en bra grund och bli lite extra motiverad till att ta kommando över din ekonomi så är en supersmart idé att skapa en personlig Mixbok™ och använda den som din alldeles egna ekonomibok. Fyll den med våra olika budgetsidor som hjälper dig att få bättre koll på hur du spenderar dina pengar och se om din planerade budget stämmer överens med dina verkliga utgifter.

Klicka här för att läsa mer om hur du kan använda våra enkla budgetsidor!

Dessutom kan du nu även lägga till vår nya smarta slutsida Spara Lite/Spara Mycket som hjälper dig, att på ett roligt och visuellt sätt, få in vanan att spara lite varje vecka och se pengarna växa under året. Kryssa av en valfri cirkel varje vecka; i slutet av året kommer du ha sparat 1000 kronor om du väljer Spara Lite på vänstersidan. Om du istället vill Spara Mycket kryssar du på högersidan och i slutet av året kommer du att ha sparat 10.000 kronor. Det här är sååå smart och ett väldigt roligt sätt att komma igång med sparandet på!

Jag vill skapa min egen Mixbok™!

För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en freebie där du får testa på hur roligt och smidigt det faktiskt är att använda slutsidan Spara Lite. Ladda ner och börja spara redan idag! Vi lovar att du kommer tacka dig själv när du fått in vanan!

Lycka till!

Klicka här, ladda ner och börja sparandet!


Vår blogg: Tips & Tricks

Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Läsårsöversikt 22/23 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.