start / Tips & Tricks / Limited Edition i samarbete med Marie Johnson

Limited Edition i samarbete med Marie Johnson

Vi är otroligt glada över att kunna presentera ytterligare en Limited Edition - denna gång i samarbete med tyska Youtube-profilen och entreprenören Marie Johnson. Hennes ursnygga designkollektion, med inspiration från de fyra elementen, kan du beställa hem fram till slutet av november.

#InspirationPlanering och en välstrukturerad vardag är viktigt för Marie, som ständigt har fullt upp. En almanacka är därför nåt som hon inte klarar sig utan; den får liksom hennes liv att gå ihop.

- Jag har mycket på min agenda och konstant många bollar i luften; videor som ska redigeras, följare som väntar på svar och kunder som vill samarbeta. Trots det, kan jag tack vare min almanacka ändå slappna av och släppa alla stressmoment på kvällarna eftersom allt viktigt finns nedskrivet i den.

TILL MARIES LIMITED EDITIONMarie beskriver sin design som modern, jordnära och varm, och berättar att hennes Instagramföljare fått vara med i processen och rösta på vilken typ av mönster till omslaget de gillar bäst.

- Ett abstrakt mönster vann och jag är både så glad för det och otroligt nöjd med resultatet i sin helhet.


Almanackan innehåller vår populära layout Best of Both, med en veckovy till vänster som ger stort utrymme till anteckningar, foton och klistermärken, och en dot grid-sida till höger. Marie valde även att ha en månadsöversikt före varje månad. Längst bak i almanackan ger de prickade sidorna stor plats till att skriva ner tankar, och En rad om dagen ger utrymme till daglig reflektion.

- Jag tycker det känns så spännande att få läsa alla små meningar i slutet av året och kunna se tillbaka på alla dagar som gått, vad man upplevt och känt, säger Marie.


Den jordnära designen återkommer även i Maries egna klistermärken, Sun & Soil. Dessa går finfint att skriva på, kommer att försköna dina veckouppslag och hjälpa dig att planera och prioritera din tid.

- Klistermärkena är perfekta för dot grid-sidorna och gör almanackan om möjligt ännu snyggare, säger Marie.


Maries almanacka är perfekt för dig som vill hålla reda på möten och aktiviteter, gillar tydlig struktur och planering och som behöver mycket utrymme till egna anteckningar, tankar och reflektioner.

BESTÄLL MARIES ALMANACKA HÄR

Sist men inte minst vill Marie skicka med sina allra bästa planeringstips till dig:

1. Färgkoda din almanacka! I Maries almanacka är viktiga telefonsamtal nedskrivet i lila, jobbmöten i orange, vloggar i grönt... Detta skapar en snabb och tydlig överblick på alla aktiviteter och to do’s.
2. Börja i tid! När deadlines är långt borta är det lätt att hålla sig lugn och avslappnad, men var noga med att planera in gott om tid för förberedelser och att hinna göra färdigt saker utan att behöva stressa eller vara ute i sista stund.
3. Gå igenom saker i huvudet innan det händer! I år gifter sig Marie och genom att tänka igenom olika scenarion och händelser i förväg, kommer hon enklare ihåg vad som behöver göras och fixas. Detta är ett toppensätt för att minimera risken att glömma bort viktiga saker!


Vi tror och hoppas att du är minst lika peppad och glad som oss över Maries underbara design!


Som ett perfekt komplement till almanackan har vi tagit fram en wallpaper du kan ladda ner och använda som bakgrundsbild till din mobil. Matchande och snyggt!

LADDA NER WALLPAPER HÄR

Skicka gärna din feedback till oss på vår Instagram och om du vill se mer av Marie så kan du kika in på hennes Instagram här!

Vår blogg: Tips & Tricks

DIY: Höstig ljuslykta - Freebie

Pimpa ditt skrivbord med vårt mysiga höstpyssel – ett träd som du klipper ut och sätter fast på en ljusslykta, och som sedan ger en mysig skugga på väggen.

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Experten tipsar: Så styr du upp din ekonomi

Stina är vår skickliga ekonomichef som älskar allt som har med siffror, statistik & Excel att göra. Här ger hon dig sina bästa tips gällande ekonomi och sparande!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.