start / Tips & Tricks / Mobilbakgrunder för 2021

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

#FreebiesFinns det nåt härligare än en ny bakgrund att piffa mobilen med? I slutet av varje månad kommer vi publicera nya wallpapers så att du kontinuerligt kan byta outfit på din mobil. Kul va? Många av bilderna finns även tillgängliga i vårt bildgalleri så att du kan välja dem som omslag när du designar en almanacka eller Mixbok™.


Denna höst kommer vi släppa ett par nya wallpapers varje månad med temat Back to Nature. Dessa underbara bilder andas lugn, och med sin avskalade färgskala påminner de dig om att njuta av all vacker natur som finns runt omkring, att andas djupt och vara i nuet. Självklart kan du välja dessa bilder som omslag när du designar din almanacka eller Mixbok™, och du hittar dem i designverktyget under teman.

DESIGNA EN ALMANACKA HÄR


Klicka på respektive bild för att ladda ner den.
Underbara Sabine Fuchs (schonschön) har designat en wallpaper-kollektion åt oss och det är vi så glada för! Hennes akvarellkonst uppblandat med vackra bokstäver är ljuvlig och vi tror att även du kommer njuta av hennes bilder.

Klicka på respektive bild för att ladda ner den.

Våra alldeles egna wallpapers andas stil och power! Dessa passar dessutom perfekt ihop med vårt nyårstema för 2021. Nu kan du alltså matcha din mobil med din almanacka eller Mixbok™!

Välj och vraka mellan dina absoluta favoritbakgrunder!Ladda ner din nya bakgrundsbild genom att klicka på respektive bild.
Vår blogg: Tips & Tricks

VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Vi har samlat alla våra resurser kring mental hälsa i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och glöm inte att ladda ner alla olika freebies!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.