start / Tips & Tricks / Mobilbakgrunder för 2021

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

#FreebiesFinns det nåt härligare än en ny bakgrund att piffa mobilen med varje månad? Kika in här lite titt som tätt, för vi kommer publicera nya wallpapers med jämna mellanrum så att du kontinuerligt kommer kunna byta outfit på din mobil. Bra va!

Vi är så glada över att berätta att Sabine Fuchs (schonschön) har designat sprillans nya wallpapers åt oss! Hennes akvarellkonst uppblandat med vackra bokstäver är ljuvlig och vi tror att även du kommer njuta av hennes bilder.

I slutet av varje månad ända fram till augusti kommer vi här att publicera nya bilder från Sabine som du kan ladda ner gratis och använda som bakgrund till din mobil. Självklart finns även hennes bilder tillgängliga i vårt bildgalleri så att du kan välja dem som omslag när du designar din almanacka eller Mixbok™.


JAG VILL DESIGNA EN ALMANACKA

Vill du veta mer om Sabine? Läs vår intervju med henne och kika in på hennes Instagram @schonschoen_cgn.

Klicka på respektive bild för att ladda ner den.

Våra alldeles egna wallpapers andas stil och power! Dessa passar dessutom perfekt ihop med vårt nyårstema för 2021. Nu kan du alltså matcha din mobil med din almanacka eller Mixbok™!

Välj och vraka mellan dina absoluta favoritbakgrunder!SKAPA EN PERSONLIG ALMANACKA™ HÄR

Ladda ner din nya bakgrundsbild genom att klicka på respektive bild.
Vår blogg: Tips & Tricks

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Maj är månaden för Mental Health Awareness och det vill vi ta vara på genom att samla alla våra resurser kring ämnet i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och du, glöm inte att ladda ner alla våra freebies som finns i de olika artiklarna!

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.