Tips & tricks
Få full koll på läsåret 23/24 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Läsårsöversikt för 23/24 - Freebie

Få full koll på läsåret 23/24 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

#Freebies #Planering #OrganiseraHalva 2023 har gått och det är snart dags att kliva in i ett nytt läsår. Vi vill därför ge dig en liten present i form av en riktigt tjusig kalender som du kan ladda ner som freebie! Perfekt att skriva ut och sätta upp på väggen så att du är planeringsredo när som helst.

LADDA NER LÄSÅRSÖVERSIKT 23/24Skriv ut och sätt upp den på kylskåpet och få koll på vardagsbestyren! Denna kalender ger dig en tydlig överblick över hela läsåret 23/24. Självklart funkar den också superbra att använda tillsammans med din almanacka eller systemkalender. Klicka på knappen nedan för att testa vårt smidiga designverktyg och skapa jordens mest anpassningsbara kalender!


TESTA SKAPA ALMANACKA

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot