start / Tips & Tricks / Läsårsöversikt 21/22 - Freebie

Läsårsöversikt 21/22 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

#FreebiesEfter sommar kommer höst, och med det en ny termin och ett nytt läsår. Som ett oskrivet blad redo att fyllas med en massa skoj!


För att du ska få så bra koll som möjligt på det kommande läsåret och kunna planera det på bästa sätt, har vi tagit fram en läsårsöversikt till dig. Översikten är ett perfekt komplement till din personliga almanacka, och med båda kalendrarna hemma kommer du att ha stenkoll på alla viktiga dagar och datum under året.


Oavsett vad du ser fram emot i höst så kan vår läsårsöversikt hjälpa dig och påminna dig om allt skoj du planerar att göra de kommande månaderna!

LADDA NER LÄSÅRSÖVERSIKT 21/22 HÄRLycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

DIY: Höstig ljuslykta - Freebie

Pimpa ditt skrivbord med vårt mysiga höstpyssel – ett träd som du klipper ut och sätter fast på en ljusslykta, och som sedan ger en mysig skugga på väggen.

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Experten tipsar: Så styr du upp din ekonomi

Stina är vår skickliga ekonomichef som älskar allt som har med siffror, statistik & Excel att göra. Här ger hon dig sina bästa tips gällande ekonomi och sparande!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.