start / Tips & Tricks / Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

#InspirationVi på Personlig Almanacka™ älskar att jobba med kreativa och talangfulla människor världen över. Därför är vi så glada för samarbetet med Sabine (schonschön) som illustrerat ljuvliga omslag och wallpapers åt oss. Och vet du? Vi tokgillar dessa bilder och tror att du också kommer göra det!


Sabine bor med sin familj i en by som ligger nära Köln i Tyskland och jobbar som frilansande grafisk designer. När hon för ett antal år sen avslutade sin utbildning fortsatte hon sen studera kommunikationsdesign med typografi som främsta fokus. Att hon skulle börja illustrera var dock inte alls självklart, då hon i början kände att det inte riktigt var hennes grej.

- Jag ville mycket hellre arbeta digitalt än analogt. Men för sju år sen, när mina tvillingdöttrar föddes, förändrades allt. På kvällarna när de sov tog jag fram akvarellfärgerna och målade. Det fanns nåt meditativt i det som verkligen fick mig att slappna av.


Sabine har designat fyra underbara motiv till oss, var och en i sin egen stil.

- Jag ville kombinera saker som jag gillar just nu och som jag tycker är extra roliga att illustrera, förklarar hon.

Inspirationen hittar hon på många olika ställen; på promenader med hunden eller bland gamla grejor på föräldrarnas vind där riktiga guldkorn finns att hitta - exempelvis hennes mormors gamla kokbok som är fylld av vackra bokstäver och underbara illustrationer.

JAG VILL DESIGNA EN PERSONLIG ALMANACKA™ ELLER MIXBOK™


Känner du att det kliar i fingrarna och att du blir sugen på att utveckla din egna kreativa ådra? Våga testa och var inte rädd för att misslyckas! Du behöver inte vara en fullfjädrad konstnär för att kunna måla vackra bilder eller mönster. Sabine uppmuntrar till och tror att alla kan lära sig lettering och att illustrera.

- Jag håller workshops kring båda dessa ämnen och än så länge är det faktiskt aldrig nån som lämnat rummet frustrerad. Det viktigaste du kan göra för att utvecklas är att öva, öva och öva lite till!

Alla har ju nån gång varit nybörjare - likaså Sabine.

- I början var min handstil katastrof och jag kämpade hårt för att hitta mitt personliga uttryck i illustrationerna. För att utvecklas och lära mig nya saker brukade jag försöka efterlikna andras bilder och de typsnitt som fanns på datorn, innan jag till slut hittade min egen stil. Där nånstans började jag även publicera bilder på mina illustrationer på Instagram. Det tog lång tid innan jag vågade visa mina första konstverk för omvärlden!

Sabines främsta tips till alla er som längtar efter att utveckla er kreativitet är att stänga av datorn, ta fram penna och papper och börja rita, måla och skriva. Att bara bestämma sig och faktiskt göra det är ett stort steg i sig!


Nu finns som sagt Sabines underbara illustrationer tillgängliga för dig att använda som omslag när du designar din almanacka eller Mixbok™. Du hittar dem i galleriet i steg 1 i designprocessen. Och eftersom vi inte kan få nog av Sabines vackra konstverk kommer vi släppa två nya wallpapers varje månad från maj till augusti som du kan ladda ner och använda som bakgrundsbild till din mobil. Du hittar alla wallpapers HÄR!

Är du fortsatt nyfiken på Sabine och hennes illustrationer? Kika in på hennes Instagram @schonshoen_cgn och hemsida www.schonschoen.net. Och du, glöm inte att hälsa från oss!


Vår blogg: Tips & Tricks

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Maj är månaden för Mental Health Awareness och det vill vi ta vara på genom att samla alla våra resurser kring ämnet i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och du, glöm inte att ladda ner alla våra freebies som finns i de olika artiklarna!

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.