start
 
Tips & Tricks
 
Våra favoritmoduler - en guidad tur!
Våra favoritmoduler - en guidad tur!


Visste du att vi har hela 18 olika moduler du kan välja och vraka mellan? Javisst!

Och eftersom de är lite okända trots att de är så bra tänkte vi presentera våra egna favoriter för dig!Shirin är från Sundsvall. Hon gillar skogen, att skratta jättehögt och sin modul, Veckans Målarbild. Hon ser inte sig själv som särskilt konstnärlig, och det är just därför modulen passar henne. Varje vecka får hon en ny krumelur att fylla med färg - opretentiös konst och färgterapi för vanligt folk helt enkelt!Julia är från Kalifornien. Hon älskar cupcakes, memes och sin Pepp-modul. För vad gör dagen bättre än en Triple Chocolate Mudcake Cupcake? Jo, nån som säger ”Du kan visst!” på 52 olika sätt, varje dag under ett helt år. Pepp-modulen är Julias livscoach.Sara är från Bolivia. Hon gillar tveksamma dans-moves, har ett milt avokadoberoende och kan inte leva utan sin Veckans Middagar-modul. Mitt i livet med 3 små pojkar ser Sara måltidsplanering som det smartaste sättet att hjälpa familjen att äta bra mat under en knökad vecka med jobb, skola och aktiviteter. Att menyplanering dessutom minimerar kostnader och matsvinn är ju bara toppen!

Vill du ha ytterligare ett life-hack för familjen? Då ska du testa att göra en väggalmanacka där allt och alla får plats, och lägga till en extra kolumn för bara måltidsplanering. Sååå bra!!!Daniel är också från Bolivia. Han gillar pappaskämt, sin 3D-printer och sin Veckans Träning-modul. Ok, han kanske inte är nästa Ussain Bolt precis, men han gillar att sticka ut på en liten joggingtur då och då under veckan. För att hålla motivationen uppe planerar han sina pass och skriver upp resultaten i sin Tränings-modul. När fredagkväll kommer kan han njuta av grillchips i soffan med gott samvete. Ingen orsak, Daniel!Vanessa är från Tyskland. Hon gillar ordning och reda, hemmagjord müsli och sin Att göra-modul. För tro det eller ej, i den kan hon släppa loss! Druckit kaffe idag? CHECK. Kollat tre avsnitt av New Girl? CHECK. Dansat loss till pojkbandet Fives Everybody Get Up? CHECK. Vanessas Att göra-lista är helt enkelt en Må Toppen-lista!Ebba är från Skärplinge. Hon gillar en sprakande brasa, att sjunga i stämmor och sin Inget-modul. Inget...blev det fel nu? kanske du undrar. Nädå, Inget-modulen är till för den som, likt Ebba, gillar ett litet blankt hörn där man kan skriva ner precis vad man vill, när man vill, utan att begränsas av mallar eller linjer. Bara du och Inget. Som Ebba själv uttrycker det: Kognitiv frihet - i en modul!Björn är från Norge. Han gillar siffror, Manchester United och sin Veckans Kurva-modul. Varför då? Jo, för att hålla koll på livet är Björns grej. Mjäkig måndag? Håll koll på det. Knackig cash-flow? Vi håller ett öga på det. Stressig söndag? Skriv in det med (säkert nåt att göra med fotbollsresultaten...). Veckans Kurva-modulen är just det man ska välja om man gillar att nörda ner sig i siffror och trender som om ingen såg på. Lugnt Björn, vi kollar bort!

Hoppas du känner att du har bättre kläm på modulerna nu. Här kan du kolla hur de kan se ut i din egen almanacka - du hittar dem på steg 3 i desingprocessen.
#PLANERING
#INSPIRATION
#ORGANISATION

Senaste blogginlägg
Inspirationsguide till vår ”Best of Both”-layout

4 veckors aktivitetskit för barnens sommarlov

Self-Care Bingo - Freebie
Spana in oss på Instagram
#personligalmanacka

#personligalmanacka

#personligalmanacka
Sök
Kategorier
FREEBIES
GUIDER
INSPIRATION
MINDFULNESS
ORGANISATION
PLANERING
ROLIGT
TIPS
"Jag är jättenöjd!!!!"
/Juni, Stockholm
"Ni gör ett grymt bra jobb!"
/Mikaela, Kristinehamn
"Era almanackor räddar mitt liv! Mitt liv hade varit kaos utan er."
/Linn, Örebro
HEJ!
"Ni är grymma!"
/Jennifer, Ucklum
Har du frågor? Hör av dig!
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar