start / Tips & Tricks / Reflektera över året som gått - FREEBIE

2022 närmar sig, men innan vi äntrar det nya året kan det vara bra att blicka bakåt & reflektera över det år som varit. Vad har varit lärorikt, positivt & utvecklande? Ladda ner och reflektera med hjälp av vår smarta freebie!

Reflektera över året som gått - FREEBIE

2022 närmar sig, men innan vi äntrar det nya året kan det vara bra att blicka bakåt & reflektera över det år som varit. Vad har varit lärorikt, positivt & utvecklande? Ladda ner och reflektera med hjälp av vår smarta freebie!

#Mindfulness #FreebiesVi närmar oss ett nytt år, och många har redan nu börjat planera och tänka på vad man vill uppleva, uppnå och hinna med. Men innan vi kan börja ta tag i nya mål och vanor behöver vi först blicka bakåt och ta tid till att reflektera över det år som gått. Vi tror stenhårt på detta, även för att kunna ge sig själv möjlighet att utvärdera vad som behöver utvecklas och vad man faktiskt är tacksam för och nöjd över.

Vad har du hunnit med, utvecklat och utmanat dig själv i? Vilka framsteg har du gjort? Vad vill du ta med dig in i ett nytt år och vad vill du lämna bakom dig?


För många innebär ordet ”reflektion” nåt flummigt och jobbigt, men vi har gjort det superkonkret och lättillgängligt genom att ta fram ett smart arbetsblad som kommer hjälpa dig med just detta.

LADDA NER REFLEKTIONSFREEBIE HÄRDenna mall är indelad i tre kategorier för att göra det så enkelt som möjligt för dig att fundera över vad som varit bra och vad som behöver utvecklas inom dessa olika områden. Vi tror detta kommer göra att reflektionen inte känns så överväldigande, utan snarare väldigt tydlig och framför allt rolig!

LADDA NER REFLEKTIONSFREEBIE HÄR


Mer reflektion åt folket, helt enkelt! Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Illustratören Angelica Lucaci om skapande & mental hälsa

Kreativitet, skapande & mental hälsa – vad har dem gemensamt egentligen? Läs vår intervju med illustratören Angelica Lucaci (@hejnum) som kom att handla om självkritiskhet, mental hälsa och våra nya temasidor Fyll med mönster som vi tagit fram i samarbete med henne.

Journaling på 3 sätt - Återkoppla med ditt inre

Vad är egentligen skillnaden på att skriva dagbok och hålla på med journaling? Och varför är detta än idag ett så bra verktyg för att återkoppla till sitt inre? Här förklarar vi fördelarna med dagböcker, ger tips på nya sätt att skriva på och boostar din inspiration och motivation till journaling. Häng på!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.