start / Tips & Tricks / Reflektera över året som gått - FREEBIE

Reflektera över året som gått - FREEBIE

2022 närmar sig, men innan vi äntrar det nya året kan det vara bra att blicka bakåt & reflektera över det år som varit. Vad har varit lärorikt, positivt & utvecklande? Ladda ner och reflektera med hjälp av vår smarta freebie!

#Mindfulness #FreebiesVi närmar oss ett nytt år, och många har redan nu börjat planera och tänka på vad man vill uppleva, uppnå och hinna med. Men innan vi kan börja ta tag i nya mål och vanor behöver vi först blicka bakåt och ta tid till att reflektera över det år som gått. Vi tror stenhårt på detta, även för att kunna ge sig själv möjlighet att utvärdera vad som behöver utvecklas och vad man faktiskt är tacksam för och nöjd över.

Vad har du hunnit med, utvecklat och utmanat dig själv i? Vilka framsteg har du gjort? Vad vill du ta med dig in i ett nytt år och vad vill du lämna bakom dig?


För många innebär ordet ”reflektion” nåt flummigt och jobbigt, men vi har gjort det superkonkret och lättillgängligt genom att ta fram ett smart arbetsblad som kommer hjälpa dig med just detta.

LADDA NER REFLEKTIONSFREEBIE HÄRDenna mall är indelad i tre kategorier för att göra det så enkelt som möjligt för dig att fundera över vad som varit bra och vad som behöver utvecklas inom dessa olika områden. Vi tror detta kommer göra att reflektionen inte känns så överväldigande, utan snarare väldigt tydlig och framför allt rolig!

LADDA NER REFLEKTIONSFREEBIE HÄR


Mer reflektion åt folket, helt enkelt! Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

Enkla men kraftfulla sätt att utöva tacksamhet varje dag

Att leva ett liv med en attityd av tacksamhet är inte alltid så lätt. Även om vi idag vet att det ger positiva effekter på vår mentala hälsa så krävs ibland en liten extra knuff för att komma igång. Här får du några tips på hur du kan bli bättre på att få in mer tacksamhet i vardagen, och dessutom finns en freebie att ladda ner som hjälper dig att komma på något nytt att vara tacksam för varje dag.

En månad av tacksamhet - ladda ner vår Tacksamhets-logg!

Freebie!

Att sätta tydliga mål: guide + arbetsblad

Läs om hur du kan sätta tydligare mål genom att dela in livet i tre huvudområden. Ladda sen ner vår målsättningsmall och fyll i!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.